Home Programe sociale Balneo O Saptamana de Refacere

                                   

    PROGRAM ECONOMIC ISRAEL 2021

ISRAEL -ISRAEL  Israel 1024x340israel  

 

ZIUA I: Bucureşti - Tel Aviv - Mormântul Sf. Gheorghe – Bethlehem

Întâlnire la aeroportul Henri Coandă cu reprezentantul agenţiei cu 3 ore înainte de plecare. La ora 11:00 decolare din Bucureşti, cu sosire în aeroportul din Tel Aviv la 13:30. Se va începe programul cu Biserica Sf. Gheorghe - Lod, care adăposteşte Mormântul Sfântului. Cina şi cazare Bethlehem / Hebron / Ramallah.

 


ZIUA II: Ierusalim - Ein Karem - Muntele Eleon - Bethlehem - Biserica Naşterii Mântuitorului

 

Mic dejun. Plecare spre Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezătorul, unde se vizitează Biserica Naşterii Sf. Ioan Botezătorul şi Izvorul - unde a avut loc întâlnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Se continuă cu M-tele Eleon la Biserica Ortodoxă a Înălţării Mântuitorului la Cer, Biserica unde s-a aflat Capul Sf. Ioan Botezătorul, Mânăstirea Sf. Pelaghia - unde se află Icoana Mântuitorului făcătoare de minuni - Pantocrator, Muntele Măslinilor, Valea Chedronului - Locul Judecăţii de Apoi şi Poarta de aur. Deplasare spre Bethlehem, unde se vizitează Biserica Naşterii Mântuitorului şi Biserica Sf. Ecaterina. Opţional: Mănăstirea Sf. Sava cel Sfinţit în deşertul Iudeii (10 euro/pers). Cina şi cazare Bethlehem / Hebron / Ramallah.

 

 

ZIUA III: Ierusalim - Biserica Mormântul Maicii Domnului - Grădina Ghetimani - Drumul Crucii 

 

Mic dejun. Plecare spre Ierusalim. vizită la Mormântul Maicii Domnului, Grădina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obişnuia să se roage şi unde a fost prins. Se va intra pe poarta Sf. Ştefan şi se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungând în Cetatea Sfântă, se viziteaza Biserica Sfintei Învieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfântul Mormânt şi locul unde s-a aflat Sfânta Cruce. Timp liber la dispoziţie pentru rugăciune şi pentru eventualele cumpărături în zona comercială din împrejurimi. Muntele Sion cu vizită la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taină şi Mormântul proorocului David. Vizită la Zidul Plângerii. Cina şi cazare Bethlehem / Hebron / Ramallah.

 

 

ZIUA IV: Hozeva - Sf. Ioan Iacob Romanul - Ierihon - Marea Moartă - Mănăstirea Sf. Gherasim

 

Mic dejun. Opţional: Vizită la Mănăstirea Hozeva din deşertul Iudeii, care adăposteşte Moaştele Sfântului Ioan Iacob Romanul. Ierihon - este considerat cel mai vechi oraş din lume şi aici se vizitează Aşezământul Românesc - unde părintele va face o rugăciune pentru cei care ajung în acest lăcaş, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii `Carantania`- vedere generală cu oprire la Marea Moartă pentru baie şi cumpărături produse cosmetice. Peşterile de la Qumran - vedere generală din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Mănăstirea Sfântului Gherasim de la Iordan (45 euro/pers). Cina şi cazare Bethlehem / Hebron / Ramallah.

 

 

ZIUA V: Râul Iordan – Muntele Tabor – Nazareth - Tiberias - Galileea - Capernaum

 

Mic dejun. Se începe programul cu Râul Sf. Iordan - în care a fost botezat Mântuitorul Isus Hristos, oprire pentru baie şi botez simbolic. Opţional: Muntele Tabor - Biserica Schimbării la Faţă, unde Domnul le-a arătat ucenicilor firea Sa Dumnezeiască (10 euro/pers). Nazareth – vizitarea Bisericii Sf. Fecioare Maria şi a Izvorului Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului veste că va naşte pe Mesia. Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni săvârşite de Iisus la nunta lui Simon şi transformarea apei în vin. Opţional: Croazieră pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se va servi prânzul gustand din `Peştele Sf. Petru` (30 euro/pers.). Oprire la Biserica Ortodoxă cu hramul Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel - Capernaum. Deplasare spre Haifa pentru panoramă asupra faimoaselor gradini Bahai`s. Cina şi cazare Bethlehem / Hebron / Ramallah.

 

 

ZIUA VI: Tel Aviv – Yafo – Bucureşti

 

Mic dejun. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv, cu oprire în Tel-Aviv Yafo şi timp liber de-a lungul mării Mediterane. Se pot vizita Bisericile Sf. Arhanghel Gavril, Sf. Petru sau Podul Dorinţelor şi vestigii istorice. Decolare la 17:40 cu sosire in Bucuresti - Henri Coandă la ora 20:25. 

 

 

Date de plecare

Loc in dbl

Supliment SINGLE

COPIL 2-12 ani

(în cameră cu 2 adulţi)

08.02 / 23.02 / 26.02.2021

01.03 / 08.03 / 10.03.2021

08.04 / 15.04 / 23.04.2021

07.05 / 14.05.2021

499 €

140 €

-30

 

 

 

SERVICII INCLUSE:

TARIFUL NU INCLUDE:

● bilet de avion Bucureşti - Tel Aviv - Bucureşti

● transfer aeroport - hotel – aeroport

● 1 mic dejun şi 1 cina în avion cu băuturi incluse                                        

● 5 nopţi cazare cu demipensiune în hoteluri de 4*

● transport cu autocar modern - aer condiţionat            

● ghid şi preot

● Taxele de aeroport

● Bacşişuri (hoteluri, ghizi locali şi şoferi)

● Taxele de intrare la obiectivele turistice din program

● asigurarea medicală (obligatorie)

● băuturile alcoolice şi răcoritoare la mese

● mesele de prânz

● excursiile opţionale din program

● Slujba de noapte la Mormântul Sfânt

Bacşiş 5 euro / zi pentru ghid şi şofer (se achită obligatoriu în prima zi a pelerinajului).

 

 

Notă:

 • Documente necesare călătoriei: paşaport valabil cu cel putin 6 luni de la data întoarcerii.
 • Ordinea vizitelor obiectivelor poate fi modificată sau pot fi înlocuite anumite obiective / hoteluri / oraşul de cazare în situaţii speciale.
 • Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este în conformitate cu normele locale.
 • Persoanele care se înscriu singure şi pentru care agenţia nu găseşte partaj în cameră dublă sau triplă, nu vor plăti diferenţa de single, aceasta fiind suportată de către agenţie.
 • Bagaje: 20 kg de cală şi 8 kg de mână
 • La înscriere se achită un avans de 30% din valoarea totală a pachetului de servicii. Excursia trebuie achitată integral cu cel putin 30 zile înaintea plecării.

 

De retinut:
* Copiii sub 18 ani care călătoresc singuri sau doar cu unul dintre părinti, trebuie să prezinte la vamă acordul parental al ambilor părinţi sau al celui care nu însoţeste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; în cazul în care copiii nu sunt insoţiţi de parinţi, adultul care-i însoţeste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro

 • Orarul de zbor poate fi modificat. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.
 • Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria răspundere
  • Turistul este obligat să anunte agenţia asupra oricarui incident petrecut în afara graniţelor României.
  • În cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite să părăseasca teritoriul propriu, Agentia de turism nu îşi asumă responsabilitatea.

 

 

Israel 2020                                   Egiptul Antic

footer1