Home Oferte balneo Romania

 

 

                                 LACU SARAT 2017

Lacu  Sarat BrailaLacu  Sarat Braila lacHotel Lacu Sarat

 

 

Lacul Sarat este o localitate în județul Braila, Muntenia, România, situata în comuna Chiscani. În cadrul comunei, se afla un lac sarat, pe malurile caruia s-a ridicat stațiunea cu același nume. Începuturile stațiunii dateaza din a doua jumatate a sec. XIX, primele stabilimente fiind descrise de scriitorul Alexandru Vlahuța in România pitoreasca. În primii ani ai sec. XX, stațiunea a fost legata de orașul Braila printr-o linie de tramvai, ce funcționeaza și astazi.

Turism balnear
Acest loc este apreciat din punct de vedere turistic pentru buna sa poziționare în natura și pentru proprietațile curative de care dispun namolul sapropelic și apa minerala hipertonica, sursa fiind chiar Lacul Sarat. Exista și un complex balnear ce functioneaza tot timpul anului și ofera cazare, mese servite în restaurantul propriu, teren de fotbal, tenis.

Atracții turistice
Cei care ajung la aceasta stațiune se pot orienta spre excursii pe Dunare sau Marea Neagra sau cu scopul de a vizita obiectivele turistice locale.

Iata câteva exemple:
Mânastiri și biserici: Mânastirea Lacul Sarat, Mânastirea Maxinei, Biserica Greceasca, Biserica Sf. Mihail și Gavriil;
Muzeul Brailei;
Gradina Publica.

Hotel Flora lacu sarat exterior     Hotel Lacu Sarat

HOTEL FLORA 2*                                 HOTEL LACU SARAT 2*

 

             disneyland                Israel 2020                      Egiptul Antic

          Facebook -Facebook                                      OSIM                              trofeu                             logo ro 2016

footer1