Home Oferte balneo Romania

Hotel Carol 3* Vatra Dornei 

Hotel Carol V. DorneiHotel Carol V.D Hotel Carol -Dornei

 

Tara Bucovinei, Vatra Dornei, Hotelul Carol 3*... este locul ideal pentru a-ti petrece cele mai frumoase clipe, fie ca esti în weekend, concediu, calatorie de afaceri sau în luna de miere. Împletirea elementelor de arhitectura austro-ungara ale fatadei cu cele medievale în care este amenajat restaurantul si cele ultramoderne ale mobilierului camerelor fac Hotelul Carol*** unic si deosebit.

Hotelul Carol 3*este situat în statiunea balneo-climaterica Vatra Dornei, la altitudinea de 802 metri, în depresiunea Dornelor între Pasul Mestecanis si Pasul Tihuta. Întreg complexul ofera o ambianta placuta, calda, odihnitoare datorita arhitecturii, culorilor si mobilierului modern si confortabil.

Adresa:  Str. Republicii Nr. 3, Vatra Dornei
 
Localizare:  in vecinatatea Cazinoului Dornean, foarte aproape de gara Vatra Dornei si la aproximativ 50 m de baza de tratament a complexului Calimani-Bradul.
 
Dotari generale: 3 camere duble, 10 garsoniere, 3 apartamente cu un dormitor, 1 apartament cu doua dormitoare, restaurant cu o capacitate de 100 locuri, terasa, tratament balnear în apropierea hotelului (50m distanta).
 
Dotari camere:  TV cu cablu, telefon international, acces la internet, aparat pentru purificarea aerului, frigider cu minibar.
 
Servicii masa: mic dejun bufet suedez, mesele principale in sistem " a la carte".
 
Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): copiii intre 0-5.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar si daca se doreste pat suplimentar se achita 25% din valoarea unui loc de cazare; copiii cu varsta cuprinsa intre 6-11,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar dar achita micul dejun; copil peste 12 ani si a treia persoana in camera achita 50% din contravaloarea unui loc de cazare si masa integrala. Orice persoana peste 2 ani plateste mic dejun intreg.
 
Agrement:
TURUL ORASULUI
-Catedrala Sfânta Treime, Parcul dendrologic - 50 ha - rezervatie naturala,
-Muzeul Cinegetic, sediul primariei - sala de festivitati, "sala oglinzilor de cristal",
-Muzeul Etnografic, Biserica romano-catolica, Sinagoga - templul evreiesc,
-Platoul Runc de unde se poate observa panorama orasului.
PLIMBARE CU TELESCAUNUL - traseu de 3 km lungime
DRUMETII - parcurgerea traseelor montane din Bazinul Dornelor
VÂNATOARE SI PESCUIT
SPORTURI EXTREME:
-river rafting: traseu standard, 14 km pe râul Bistrita, echipamente profesionale, instructor profesionist.
-parapanta: masivele Suhard, Vf. Ou?orul, Platoul Giumalau, Platoul Calimani. Pentru cei neinitiati, se asigura parapanta bi-place cu instructor.
-mountain-bike: traseu la 10 - 15 km de Vatra Dornei, se asigura biciclete profesionale
ASCENSIUNI MONTANE cu vehicul cu tractiune 6x6
SPORTURI DE IARNA care se pot practica în statiune, cu instructori specializati, se poate închiria echipament adecvat:
- cross country, schi pe pârtie neomologata, în salbaticie
- free ride, traseu de avalansa
- escalada pe gheata
- schi fond
- snowmobile
PLIMBARI CU SANIA CU CAI
PAINTBALL
 
Obiective turistice: manastirile din Bucovina ( Moldovita, Sucevita, Putna, Suceava - Cetatea de Scaun, Humor, Voronet ), Maramures, manastirile din judetul Neamt, castelul Dracula, în Pasul Tihuta, schitul Rarau.
 
Se accepta si animale de companie, doar cu carnet de sanatate, si se achita o taxa de 10% din valoarea unui loc de cazare/zi.
 
La receptia hotelului se achita taxa hoteliera de 1% din prima zi de cazare.
 
Tratamentul balnear se acorda pentru minim 5 zile (6 nopti de cazare).
 
 
 

             disneyland                Israel 2020                      Egiptul Antic

          Facebook -Facebook                                      OSIM                              trofeu                             logo ro 2016

footer1