Home Oferte balneo Romania
HOTEL STOGU 3* Baile Olanesti
h. Stogu hol hotel stogurestaurant stogu

Statiunea Baile Olanesti este situata intr-o zona cu mare vocatie balneoturistica de o mare frumusete: Valea Oltului la o altitudine de 450 metri, in centrul unei mici depresiuni intracolinare,deschisa in sud si inchisa la nord si vest de crestele calcaroase ale muntilor Capatinii. Este strabatuta de o vale pitoreasca, inconjurata de bogate paduri de foioase si lipsita total de surse de poluare. Statiunea dispune de un cadru natural odihnitor precum si de multiple posibilitati de valorificare in turism, drumetii, vizitarea schiturilor si manastirilor-locasuri de cultura, civilizatie si rezistenta in fata vitregiilor de orice fel Horezu, Schitul Pahomnie, Schitul Iezar, Biserica dintr-un lemn.

Hotel Stogu ***

Hotelul este situat in centrul statiunii. Adresa: Baile Olanesti, str. Parangului nr. 1, jud. Valcea. Hotel STOGU este situat in centrul Statiunii Baile Olanesti la 18 km de Ramnicu Valcea, pe malul raului Olanesti avand in imediata apropiere Parcul Mihai Eminescu. Hotelul este construit modern fiind  amplasat in vecinatatea bazei noi de tratament , a strandului si a parcarii supraetajate. Dotari generale: restaurant, baza de tratament.  Sali de conferinta: 1 - o sala cu capacitate de 150 locuri. Dotari camere: TV, frigider, baie cu dus, balcon.  Număr total camere: 16 Duble: 13 Apartamente: 3 - apartamente compus din doua camere. Servicii masa: se acorda in restaurantul propriu. Fitness/Wellness/Sport: baza tratament. Tratament: Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie. Atractii turistice: Casa memoriala Anton Pann, Manastirea Frasinei, Parcul National Buila Vanturarita, Pestera Sfantului Grigorie Decapolitul, Rezervatia Muzeul Trovantilor, Rezervatia Radita - Manzu din Muntii Capatanii.

 

OFERTA SPECIALA – „TRATAMENT LA BAI”:

HOTEL STOGU 3* 

 

PERIOADA: 16.09 – 22.12.2018

 

SERVICII INCLUSE:

-Cazare in camera dubla;

-Masa (tichete valorice 50 lei/pers./zi sau pensiune completa cu meniul fix);

-Tratament (consultatie medicala, 2 proceduri/pers./zi);

- Crenoterapie (cura de ape minerale).

 

TARIF: 135 lei/pers./zi 

 

Diferenta single: 40 lei/pers./zi 

 

Documente necesare:

- card de sanatate, bilet de trimitere de la medic;

 

Turistii din Republica Moldova si turistii romani care nu prezinta documentele solicitate vor achita crenoterapia separat.

 

Atat procedurile medicale cat si crenoterapia se efectueaza numai pe baza consultatiei medicului specialist din cadrul bazei de tratament din unitatea turistica.

 

             disneyland                Israel 2020                      Egiptul Antic

          Facebook -Facebook                                      OSIM                              trofeu                             logo ro 2016

footer1