Home Delta Dunarii

                           CIRCUIT  IN DELTA DUNARII 2020  

 

 

                     nava delta Dunarii                                                    delta-dunarii1

 

             NOU! DELTA DUNARII – PACHET COMPLET

 

Delta Dunarii – Plaja salbatica de la Perisor – Padurea Letea – Sulina –

Tulcea – Manastirea Saon de la Niculitel – Manastirea Cocos

 

Transport Autocar | 3 zile | 999 Lei 

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

 

Ziua 1 | Excursie in Delta Dunarii si plaja la Perisor

 

Plecare din Bucuresti - Piata Victoriei, ora 06:30 pe ruta Bucuresti – Autostrada Soarelui – Slobozia – Harsova – Tulcea – Dunavatu de Jos. Suntem primiti cu o degustare pescareasca in stil lipovenesc. Dupa pranz plecam intr-o incursiune in Delta Dunarii pentru a descoperi unicitatatea florei si faunei locale (birdwatching) cu timp liber pentru baie pe plaja salbatica de la Perisor (Marea Neagra). Ne imbarcam pe salupa (max 10 pers) si plecam intr-o incursiune pe traseul: Dunavatul de Jos – Canal Lipoveni– Lac Solomon– canal Mustaca – Canal Centura – Lacul Razim – Canal Dranov – Canal Perisor – Marea Neagra si retur (durata excursiei este de aproximativ 5 ore si jumatate). Intoarcere la pensiune si cazare. Timp liber pentru relaxare pe proprietatea pensiunii. Va aflati la 50 km de Tulcea in inima Deltei Dunarii, cel mai tanar pamant romanesc care abunda in vegetatie si fauna salbatica, cu peisaje naturale de poveste. Cazare Pensiunea Pelicanul 4 margarete (superior)– Dunavatul de Jos. 

 

Ziua 2 | Excursie la Padurea Letea si plaja la Sulina CU PRANZ PESCARESC INCLUS 

Mic dejun. Astazi vom porni intr-o minunata excursie in Delta pe traseul: Dunavat – Canal Dunavat – Canal Lipoveni – bratul Sfantul Gheorghe – Lac Uzlina – Canalul Litcov - Canalul Ceamurlia – Canalul Crisan – Canalul Majaru – Padurea Letea – Canal Barbosu – Sulina si retur (durata excursiei este de o zi intreaga cu pranz pescaresc inclus). Pădurea Letea este o arie protejată de interes național si este cea mai veche rezervație naturală din România. Aici se găsesc 500 de specii de plante și peste 3.000 de specii de animale, adică peste 70% din speciile de animale din Rezervatia Biosferei Delta Dunării, grindul Letea fiind considerat de specialisti drept unul din cele mai interesante medii naturale din România. Safari in Padurea Letea. Dupa pranz timp liber la Marea Neagra la Sulina, locul unde Dunarea se varsa in mare, cu plaje intinse si salbatice. Intoarcere la pensiune. Cazare Pensiunea Pelicanul 4 margarete (superior)– Dunavatul de Jos.

 

Ziua 3 | TULCEA – MANASTIREA SAON NICULITEL – MANASTIREA COCOS – BUCURESTI 

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la piscina. Posibilitatea dis de dimineata optional, a unei sesiuni de pescuit. In jurul pranzului excursia continua catre Tulcea pentru tur panoramic Tulcea si vizita Casa Avramide, conac boieresc exceland in bogatie arhitecturala, apartinand grecului Alexe Avramide, care a sustinut in secolul XIX- lea economia orasului cu ajutorul comertului cu cherestea. In continuare drumul ne conduce, printre dealuri cu vii, la 11 km de Tulcea spre Niculitel, la Manastirea Saon. Manastirea Saon a fost infintata in anul 1846 , prin plecarea unor călugări de la Mănăstirea Celic-Dere, fiind înființata ca metoc al mănăstirii amintite. Monahii de la Saon au construit din chirpici si lemn actuala biserica veche cu hramul "Intrarea in Biserica a Maicii Domnului ", care exista si astazi, precum si doua corpuri de chilii. Pranz la manastirea Saon. Excursia continua cu vizita la Manastirea Cocos. Zona are o semnificatie istorica si religioasa aparte. Arheologii au descoperit, in urma cu mai bine de trei decenii, in preajma Manastirii Cocos, o bazilica paleocrestina. Specialistii in arheologie au dezvaluit, dupa cercetari ce au durat cateva decenii, ca Niculitelul a gazduit mormintele martirilor crestinismului Zotic, Camasie, Atal si Filip. Via Slobozia si Autostrada Soarelui, ne indreptam apoi catre Bucuresti, unde sosim in jurul orelor 23.00. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

Date de plecare: 22 iulie, 5 august, 30 august

Tarife                                         calculate pentru un grup de minim 20 platitori

 

 • 999 Lei adult loc in camera dubla
 • 999 Lei adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
 • 699 Lei copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti
 • 1140 Lei adult loc in camera single

 

Servicii incluse:

 

 • Transport cu autocar propriu pe toata durata programului, cu respectarea normelor de distantare fizica (alocarea locurilor cu asigurarea unei distante minime intre participanti, ocupare de maxim 65% a autocarului)
 • Cazare 2 nopti cu mic dejun inclus la Pensiunea Pelicanul din Dunavatul de Jos
 • Mese incluse:

 

 1. 2 mic dejun
 2. 1 degustare pescaraesca in stil lipoveneasc la sosirea la pensiune
 3. 1 pranz la Manastirea Saon cu bauturi locale incluse

 

 • Excursii incluse:

 

 1. 1 excursie in Delta Dunarii cu timp liber la Plaja Salbatica de la Perisor (aprox. 5h30)
 2. 1 excursie in Delta Dunarii la Padurea Letea cu timp liber la Plaja de la Sulina (excursie de 1 zi)
 3. Safari in Padurea Letea
 4. Tur panoramic Tulcea si vizita cu ghid si bilet de intrare la Casa Avramide
 5. Vizita la Manastirea Saon de la Niculitel
 6. Vizita la Manastirea Cocos

 

 • Ghid insotitor

 

Servicii neincluse:

 

 • bauturile pe traseu, la masa
 • bacsis serviciu masa, barcagiu, ghid si sofer 

 

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

 

 • Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
 • Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar poate fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
 • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
 • Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate. 

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL 

 • Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
 • Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

footer1