Home

                                         Bulgaria Albena

 KAVARNA -BALCHIK 

 

BULGARIA - ALBENA 2021

 

 

 

 

NISIPURILE DE AUR  

 

BULGARIA - SUNNY DAY 

 

 

 

TRANSPORT BULGARIA

VARA 2020


Autobuz NIKO

 

- plecari zilnice garantate din Bucuresti in perioada 22 mai - 13 septembrie 2020!

-Plecari de la Gara de Nord, vis-à-vis de Coloane
TRANSFER OPTIONAL PANA LA HOTELUL ALES

 

Tarife:
35 EUR/adult, dus-intors pentru statiunile Balchik/Albena/Nisipurile de Aur/St Constantin si Elena/Varna  

 

 

 

45 EUR/adult, dus-intors pentru statiunile Obzor/Sunny Beach/Nessebar  

 

 

 

Supliment transfer din statie pana la Hotelul ales si retur - 5 EUR persoana pe sens!

 

Supliment pentru statiunile Elenite si Sveti Vlas: 10 euro/persoana sens peste tariful de Sunny Beach
Supliment pentru statiunea Kavarna: 10 euro/persoana sens peste tariful de Balchik

 

Supliment pentru locuri VIP (primele 3 banchete):  10 euro/persoana/sens

 

Copiii 2-11.99 ani au reducere 5 euro si beneficiaza de loc in autocar
Copiii 0-2 ani au gratuitate dar nu beneficiaza de loc in autocar

 

Statiune

Ora de retur

NESSEBAR

13.30

SUNNY BEACH

13.45

SVETI VLAS

13.50

ELENITE

13.55

OBZOR

14.45

VARNA

15.30

ST CONSTANTIN SI ELENA

15.00

NISIPURILE DE AUR

14.45

ALBENA

14.15

BALCHIK

13.45

 

Observatii:
Pentru transferul pana la hotelul ales turistii vor fi asteptati la locul de debarcare din statiuni de catre masinile de transfer, daca au solicitat si achitat transferul.

 

Pentru retur turistii care au solicitat si achitat transferuri trebuie sa astepte masinile de transfer in holul hotelului incepand cu 30 de minute inaintea orei de retur din statiune,
interval in care se vor face transferurile pana la locul de imbarcare! NU SE ACCEPTA INTARZIERI!

 

Pentru returul din Sud turistii vor fi preluati de la hoteluri sau din statie de catre microbuze/autoturisme si transferati in Varna, iar la Varna vor fi preluati de autocar.

 

Telefon de urgenta: 0763.229.159 (doar pentru urgente, cu maxim 30 de minute inainte orei de plecare!)

 

Plecarile se vor face in fiecare zi la ora 7.00 de la Gara de Nord – vis-à-vis de Coloane
(unde este Parcul de la Ministerul Transporturilor).
 

 

cid:<a href=

 

IMPORTANT!

 

Orice rezervare trebuie insotita de numarul de telefon mobil al turistilor,
cu roaming activat, si de hotelul la care au cazarea turistii in cazul in care acestia doresc transfer!

 

 

 

  Orele de imbarcare sunt informative si pot suferi modificari in functie de trafic;
Transferurile se efectueaza cu autoturism, microbuz, minibus sau autocar, in functie de marimea grupului;
Distribuirea locurilor in autocar se face in ordinea sosirii la autocar.
Autocarele sunt licentiate, clasificate international si sunt dotate cu climatronic, scaune rabatabile si instalatie audio-video.

 

Conditii de transport:
Orele de imbarcare sunt informative si pot suferi modificari in functie de trafic. Distribuirea locurilor in autocar se face in ordinea sosirii la autocar. Calatorii trebuie sa se prezinte la autocar nu mai tarziu de 30 minute inainte de plecarea cursei. La imbarcare prezentati acest e-Ticket soferului/dispecerului.
Pentru statiunile de la Sud de Varna turistii vor cobori in statie la Varna de unde vor fi preluati de catre masini de transfer pana in statiuni. Pentru retur vor fi preluati din statiuni si adusi la statia din Varna de unde vor fi preluati de autocar.
Pentru transferul pana la/de la hotelul ales turistii vor fi asteptati la locul de debarcare din statiuni de catre masinile de transfer, daca au solicitat si achitat transferul. 
Pentru retur turistii care au solicitat si achitat transferuri trebuie sa astepte masinile de transfer in holul hotelului incepand cu 45 de minute inaintea orei de retur din statiune, interval in care se vor face transferurile pana la locul de imbarcare! NU SE ACCEPTA INTARZIERI!
Transferurile se efectueaza cu autoturism, microbuz, minibus sau autocar, in functie de marimea grupului!
Turistii trebuie sa aiba roamingul activ pentru a putea fi contactati, altfel nu ne asumam raspunderea pentru intarzierile sau modificarile asupra carora nu au putut fi anuntati.

 

•Neprezentarea la imbarcare a turistului la orele anuntate duce la anularea locului achitat pentru cursa respectiva, fara returnarea contravalorii biletului.

•Fiecare pasager este raspunzator de valabilitatea documentelor necesare calatoriei (pasaport, CI).
Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data returului in tara (OBLIGATORIU - pasaport pentru copiii sub 14 ani). Conform reglementarilor in vigoare minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:
- sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;
- sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat;
- adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
Touroperatorul nu este raspunzator de refuzul autoritatilor vamale de a permite turistului intrarea / parasirea tarii. In situatia in autocarul trebuie sa intoarca turistul pe teritoriul Romaniei din cauza refuzului autoritatilor vamale de a permite acestuia intrarea in Bulgaria (documentele de calatorie ale turistului fiind necorespunzatoare) turistul este obligat sa achite despagubiri firmei transportatoare in valoare de 100 euro.
•In tarifele prezentate sunt incluse max 25 kg de bagaj (1-2 genti cu dimensiunile medii 70/40/20 cm) per persoana, care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si un bagaj de mana de maxim 5 kg (poseta, rucsac), care se poate lua in interiorul autocarului. Bagajele de mana trebuie depozitate in spatiile special amenajate din autocar (nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele).
•Ocuparea locurilor in autocar se face in functie de data inscrierii si achitarii pentru cursele charter de Grecia si Turcia, respectiv in ordinea sosirii la autocar pentru cursa zilnica de Bulgaria.
.
•Agentia nu se face raspunzatoare in cazul intarzierii autocarului din conditii independente de vointa agentiei (din cauza conditiilor de trafic, ambuteiaje, inchiderea anumitor sectoare de drum, vama, etc) sau din vina turistilor (intarzieri la program, atitudini ofensatoare sau ostile fata de insotitor sau conducatorii auto, etc). In cazul defectarii fizice ireparabile a mijlocului de transport pe durata calatoriei, agentia are obligatia de a proceda la inlocuirea acestuia cu un altul functional in maxim 24 ore de la data producerii defectiunii, conform legilor in vigoare.
•Raspunderea privind pierderea, furtul, deteriorarea bagajelor, a obiectelor personale sau a actelor de calatorie este in sarcina turistilor. Pe durata transportului, bagajele turistilor sunt asigurate de catre firma transportatoare.
•Transportul se asigura cu autocare/midiautocare/microbuze licentiate. Se vor face opriri regulate la intervale de 2-4 ore pentru necesitati, servirea mesei, etc. Toaletele din autocare nu se folosesc. In autocar sunt strict interzise: fumatul; consumul de bauturi alcoolice, consumul de droguri si substante narcotice. Soferii au dreptul de la mustrare pana la debarcarea din autocar a pasagerilor in stare de ebrietate sau care afecteaza ordinea si siguranta publica, fara rambursarea de catre agentie a costurilor de transport/repatriere a pasagerilor in cauza. Pasagerul se obliga sa achite catre agentie contravaloarea oricaror distrugeri aduse autocarului.
•Daca turistul este nemultumit de serviciile de transport are obligatia de a intocmi o sesizare in scris, clar si explicit cu privire la deficientele constatate legate de realizarea serviciilor contractate, ce se va transmite in maxim 3 zile de la incheierea calatoriei. Daca in urma analizei reclamatiei se constata ca transportatorul nu si-a indeplinit obligatiile asumate, acesta va propune alternative de compensare sau va despagubi turistii recalamanti cu contravaloarea serviciilor neprestate sau incomplet prestate, in termen de maxim 30 de zile de la data depunerii reclamatiei. Agentia nu ia in considerare recalamtiile facute in nume colectiv.
•Forta majora exonereaza transportatorul de orice raspundere.
•Nu este permis transportul animalelor cu excepția câinilor însoțitori pentru persoanele nevăzătoare. Pasagerul trebuie să anunțe acest lucru în momentul rezervării călătoriei. Este în obligația pasagerului să cunoască legislația în vigoare privind trecerea frontierei cu animale de companie. Pentru câinii însoțitori pentru persoanele handicapate se va achita un tarif de 50% din tariful normal de adult, aplicabil în cazul călătoriilor dus sau dus – întors.

 


 

footer1