Home

 

              VILA SAINT GEORGE NEI PORI 2017

Vila Saint George Nei Pori cameraVila Saint George Nei PoriNei Pori nou

REDUCERE

de pana la 45% la cazare

Ofertă limitata pană la epuizarea locurilor

Plecari

in fiecare vineri

Durata

10 zile/7 + 2nopti

Bine de stiut

autocarele transportatoare sunt cele mai moderne din industria turistică, toate clasificate , echipate cu sistem audio-video, aer condiţionat, scaune rabatabile.

- turiştii se vor prezenta la locul de îmbarcare cu cel puţin jumătate de oră mai devreme faţă de orele de plecare menţionate.

- pentru plecările din ţară pot apărea întârzieri pe traseu din diverse motive care nu ţin de agenţia noastră (trafic).

-aşezarea în autocar va fi realizată de către ghidul însoţitor conform diagramelor de îmbarcare (în funcţie de ordinea înscrierii turiştilor în agenţie).

- autocarul face popasuri pe traseu la aproximativ 3 ore. 

- clasificarea hotelurilor este dată de autorităţile în domeniu din ţara respectivă.

 - cazarea începe cu ora 14.00 în prima zi de sejur, iar eliberarea camerelor se va face în funcţie de regulamentul intern al fiecărei unităţi de cazare, în jurul orelor 09.00.

-copiii care au gratuitate la cazare nu beneficiaza de pat separat.

ZIUA 1   Către  Grecia ...

  Întâlnire cu însoţitorul de grup la ora şi locul stabilite în diagrama de îmbarcări. Plecare spre Nei Pori în funcţie de traseul ales şi de oraşul de îmbarcare. Pe timpul nopţii se va traversa Bulgaria.

 

ZIUA 2   Salonic – Capitala Greciei de Nord

  În cursul dimineţii ajungem la Salonic, al doilea oraş ca mărime al Greciei, capitala regiunii Macedonia, oraş cu o bogată cultură şi istorie. Se vizitează Biserica Sf. Dumitru, apoi putem admira zidurile cetăţii Salonic, Arcul lui GaleriuRotonda, Bulevardul EgnatiaBulevardul ExpoziţieiPortul şi Faleza într-un tur panoramic din autocar. Finalizăm cu o oprire la Turnul Alb – simbolul  oraşului. După amiază vom ajunge în staţiunea Nei Pori. 

Cazare Vila Mara Apostolia.

ZIUA 3 – 8  Vă propunem să participaţi la următoarele excursii opţionale:

 

*Excursie la Atena: Vă invităm să descoperiţi capitala Greciei, Atena, într-un tur panoramic, cu oprire pentru vizitarea Complexului Acropole - bijuterie a arhitecturii antice, o plimbare prin oraşul vechi şi o scurtă oprire la Termopile.

 

*Excursie la muntele Olimp: Vă invităm să pătrundeţi în lumea legendară a celor 12 zei ai Olimpului, printr-un popas la refugiul Stavros (910m), de  unde veţi putea admira fermecătoarea panoramă a regiunii Pieria, între Marea Egee şi poalele muntelui, apoi să coborâţi în oraşul Litochoro, pentru o plimbare plăcută pe străzile pitoreşti ale “oraşului de piatră”.

 

* Excursie la Meteora: Vă invităm să descoperiţi aceste mănăstiri deosebite, veritabile muzee bizantine, situate “între cer şi pământ”, în vârful unor stânci gigantice, în formă de turnuri, unice în Europa. Trecerea prin oraşele Larissa, Kalambaka şi Valea Tembi, vizitarea a două dintre mănăstirile complexului, vă vor îmbogăţi spiritual şi cultural.

 

* Seară grecească: Vă invităm să participaţi la un program artistic tradiţional grecesc, unde veţi putea savura mâncărurile şi băuturile specifice acestei ţări şi mai mult decât atât veţi putea învăţa câţiva paşi din dansurile tradiţionale: sirtaki şi zorba.

 

* Excursie la Waterland: Vă invităm să vă distraţi în acest parc acvatic situat la 18 km de Salonic, recomandat tuturor vârstelor. Aici veţi găsi tobogane de diferite grade de dificultate, piscine cu valuri artificiale şi hidromasaj, bar şi cofetărie şi multă, multă distracţie.

 

Croazieră pe insula Skiathos - una dintre cele mai frumoase insule ale Arhipelagului Sporadelor de Nord, o frumuseţe care a inspirat mulţi poeţi. Croaziera include şi vizita oraşului Skiathos – capitala insulei.

 

ZIUA 9   Către România...

Dimineaţă program liber pentru ultimele cumpărături. După-amiază  ne vom îmbarca în vederea deplasării pe traseul Nei Pori – Salonic - Promahonas - Kulata - Sofia - România.

 

ZIUA 10  Din nou acasă!!!

Sosim în România în cursul dimineţii în funcţie de condiţiile de trafic şi de formalităţile vamale.

 

 

 

 

 

VILA SAINT GEORGE 

- Self Catering 

 

 

Vila Saint George este situată în sudul regiunii Pieria, în stațiunea Nei Pori, fiind considerată o oază de liniște pentru cei ce doresc ca sejurul lorsă fie unul relaxant, departe de agitație, unde nu există cluburi și baruri, unde fiecare se bucură de frumusețea peisajelor dominate de Muntele Olimp și de plajă curată și lată.

 

Vila St. George este situată în partea nouă a stațiunii Nei Pori, la aproximativ 250 m de plajă și la câteva minute de mers pe jos de centru.

 

Vila oferă studiouri duble și triple, precum și trei și patru apartamente situate la etajul al doilea și al treilea. Toate studiourile și apartamentele includ o bucătărie utilată, terasă spațioasă, TV și aer condiționat (contra cost).

 

TRANSPORT

Supliment transport autocar din Bucureşti 55 /pers.;

Plecări cu autocar în fiecare Vineri;

Intrare la cazare în fiecare Sâmbătă.

Plecări

STUDIO

EARLY

BOOKING

EARLY

BOOKING

Loc în DBL/TPL

Loc în DBL/TPL cu REDUCERE 45% până la 31.03

 

Loc în DBL /TPL cu REDUCERE 40% până la 31.05

 

19.05

70 €

 39 €

42 €

26.05

89 €

49 €

53 €

02.06, 22.09

108 €

59 €

65 €

09.06, 15.09

136 €

75 €

82 €

16.06, 23.06, 08.09

180 €

99 €

108 €

30.06, 07.07, 14.07

216 €

119 €

130 €

21.07

253 €

139 €

152 €

28.07, 04.08, 11.08, 18.08, 25.08, 01.09

299 €

164 €

179 €

Reducere cazare ȋn cameră TPL/fiecare persoană*

5 €

Supliment SGL*

70 €

Un copil 0-4.99 ani GRATUIT; Un copil 5-11.99 plăteşte transportul.

*Reducerile şi suplimentele se calculează din tariful standard.

Copii care au gratuitate la cazare nu beneficiaza de pat!

































FORMALITATI 

 

 

La frontieră  este obligatorie deţinerea unei cărţi de identitate sau paşaport valabil minim 6 luni. Nu este obligatorie asigurarea medicală de călătorie şi asigurarea storno, însă, agenţia recomandă să aveţi.Pentru a putea ieşi din ţară, copiii sub 18 ani trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor, să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care îi însoţeşte, în cazul în care nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să îl prezinte la frontieră.

 

 

BONUS:

Tur panoramic de SALONIC 

Servicii incluse :

7 nopţi cazare; Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar) si asistenta turistica.

Preţul nu include :

Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno; Taxele de intrare la obiectivele turistice si programe opţionale; Alte taxe şi cheltuieli personale.

 





 

footer1