Home

 

 

                                             OFERTE    ZAKYNTHOS   2019

                       Program Autocar / individual

zakynthos greece

 

Reduceri de pana la 35%

PLECARI

  • In fiecare Duminica

 

PLECARI DIN

Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Craiova, Ramnicu Valcea, Pitesti

Avans la inscriere

  • Minim 25% - vezi conditii fiecare hotel

TARIFUL INCLUDE

  • 7 nopţi cazare;
  • Masa in functie de varianta de cazare aleasa;
  • Însoţitor de grup din partea agenţiei pe durata traseului cu autocarul;
  • Asistență turistică locala

*Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare (pentru turistii care opteaza pentru transport autocar) sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul. vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.

 

Tariful nu include

  • Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
  • Taxele de intrare la obiective turistice;
  • Alte taxe şi cheltuieli personale;
  • Programe opţionale;
  • Bilet ferry boat - 22* €/pers. dus-intors

* Tariful biletului de ferry boat poate suferi modificări datorită creșterii costului combustibilului.

  • Taxa de stațiune – se achită la recepție de catre client. Aceasta diferă ȋn funcție de clasificarea hotelului și destinație. Mai multe detalii ȋn agenție.

 

 

Program

îZIUA 1 - Către Grecia...

Întalnire cu însotitorul de grup și plecare la ora 11:00. Plecare spre insula Zakynthos pe traseul Bucureşti – Giurgiu – Russe - Sofia – Promahonas - Salonic - Patras - Killini.

îZIUA 2- Insula Zakynthos

În cursul dimineții intrăm pe teritoriul Greciei, traversând pe rând mai multe provincii: Macedonia a cărei capitală este Salonicul, Tessalia străbătută de inalțimile Muntelui Olimp și Grecia Centrală ale cărei inalțimi sunt dominate de Muntii Pindului. Vom poposi în Killini, port la Marea Ionică. De aici ne vom îmbarca pe ferry-boat pentru a traversa Marea Ionică spre insula Zakynthos. Traversarea durează circa 1 ora si 30 minute.

îZIUA 3 – 8 Vă propunem să participați la urmatoarele excursii opționale:

Excursie cu vaporul

Ne îmbarcăm la ora 09:30 din portul Zakynthos pe un vas de croazieră care va avea opriri la: Peşterile Albastre pentru fotografii (se disting prin arcele create de eroziune prin care se poate pătrunde în peşteri şi prin culoarea apei– azur–care se reflectă în ele), la plaja Navagio pentru înot (cea mai celebră plajă de pe insulă, datorită naufragiului unui vas în anii ‘80 ), la Keri pentru fotografii ale rocilor Mikri Megali şi Mikri Myzithra care ţâşnesc din mare ca nişte piramide şi pentru înot şi la Vassilikos pentru înot. Agenția își rezervă dreptul de a modifica programul excursiei, în situația în care vremea este nefavorabilă

 

Turul insulei

Plecare la ora 09.00 într-un tur al insulei în care vom vizita  Biserica Sf. Dionysios, din oraşul Zakynthos, una din cele trei clădiri care au scăpat intacte după cutremurul din 1953 unde se găseşte sicriul Sfântului Dionysios – patronul insulei, precum şi Muzeul Eclesiastic al Mănăstirii; Bohali care se află la 3 km de oraş, unde veţi putea admira un castel veneţian construit pe ruinele vechii acropole.

Oprire pentru cumpărături în staţiunea Volimes care este celebră pentru covoarele şi mătasea fabricate manual; plaja Navagio se poate admira de pe stâncă, aceasta fiind accesibilă doar de pe mare. La Agios Nikolaos vizită opţională la Peşterile Albastre. Vizită la o cramă locală unde puteţi degusta şi cumpăra vinuri.

 

Kaiki

Excursie de jumatate de zi pe vas pescaresc traditional. Vom pleca din portul Agios Sostis indreptandu-ne catre insula Marathonissi din golful Laganas. Aceasta insula este nelocuita cu peisaje exotice. Ne vom opri pentru aproximativ 30 minute pentru inot in apele cristaline de un albastru ireal iar daca aveti noroc Tot in aceasta zona pot fi admirate si testoasele Careta – specie protejata de lege.

 

Zante by night

O seară relaxantă în capitala insulei unde vom admira cele mai importante monumente și locuri istorice și culturale, precum Biserica Sf. Dionisios, Piața Solomos sau Piața Sf. Markos. Veți avea timp și pentru cumpărături, cafea sau chiar cină. 

 

Kefallonia

 

Traversare cu feribotul din portul St. Nikolas către portul Pessada din Kefallonia, de unde vom porni în turul insulei cu autocarul. În Kefallonia, cea mai mare insulă din Marea Ionica veţi putea vizita Mănăstirea şi Biserica Sf. Gherasim (patronul insulei), cea mai venerată biserică de pe insulă, sub ea aflându-se o peşteră în care a locuit şi s-a rugat sfântul. În mănăstire se află moaştele sfântului într-un sicriu de argint; Peştera Drogarati - localizată la câţiva km de Sami, are două părţi dintre care una este accesibilă publicului, aici având loc concerte datorită acusticii foarte bune; Peştera Melissani situată tot lângă Sami are forma literei B, cu 2 camere separate de o mică insulă în centru. Apa este incredibil de limpede şi curată, un amestec de apă de mare şi apă dulce, văzându-se perfect fundul lacului şi în locurile cele mai adânci. De asemenea vom vizita Argostoli, capitala insulei, asezată în golful Livadi, care desparte insula în două părţi inegale. Timp liber pentru prânz şi cumpărături.

 

îZIUA 9 – Către România...

 

In cursul după-amiezii vom părăsi insula și ne vom îndrepta către portul Zante pentru a traversa pe continent. Ne vom continua drumul spre țară pe traseul Kilini – Patras - Promahonas - Kulata – Sofia – Romania.

 

îZIUA 10 - Din nou acasă !!!

 

Sosim în Romania în cursul dimineții în funcție de condițiile de trafic și de formalitațile vamale.


                          HOTELURI ZAKYNTHOS 2019

andreolas-beach-hotel-20 Lucia Studio - Laganas HOTEL MATILDA Zakynthos

       Hotel Andreolas Beach                     Lucia Studio                                Hotel Matilda 


Two Brothers Studios  HOTEL SYDNEY Laganas Avion

Two Brothers Studios                           Hotel Sydney 2019      Zakynthos Avion

HOTEL ESPERIA  MERLIS STUDIOS zakynthos Hotel Strada Marina Zakynthos

 Hotel Esperia 2019              Hotel Merlis Studio 2019  Hotel Strada Marina 2019

          


FORMALITATI

 

Autocarele agenţiei sunt cele mai moderne din industria turistică, toate clasificate la 3*, echipate cu sistem audio-video, aer condiţionat, scaune rabatabile.

 

Turiştii se vor prezenţa la locul de îmbarcare cu cel puţin jumătate de oră mai devreme faţă de orele de plecare menţionate.

 

Pentru plecările din ţară pot apărea întârzieri pe traseu din diverse motive care nu ţin de agenţia noastră (trafic).

 

Aşezarea în autocar va fi realizată de către ghidul însoţitor conform diagramelor de îmbarcare (în funcţie de ordinea înscrierii turiştilor în agenţie).

 

Autocarul face popasuri pe traseu la aproximativ 3 ore. 

 

Clasificarea hotelurilor este dată de autorităţile în domeniu din ţara respectivă.

 

Cazarea începe cu oră 14.00 în prima zi de sejur iar eliberarea camerelor se va face în funcţie de regulamentul intern al fiecărei unităţi de cazare, în jurul orelor 09.00.

 

Bine de stiut

 

Documentele necesare şi condiţiile în care cetăţenii români pot călători în străinătate, diferă în funcţie de ţară, de destinaţie şi/sau de tranzit, neexistând o regulă general valabilă. Totodată, în anumite situaţii, este necesară îndeplinirea unor condiţii suplimentare pentru a fi posibilă părăsirea teritoriului României de către cetăţenii români (minori, interzişi, sub supraveghere sau control judiciar, etc.).

 

În consecinţă, Christian Tour recomandă tuturor turiştilor săi să se informeze în legătură cu toate documentele necesare, vize, aprobări sau orice alte condiţii ce sunt necesare pentru realizarea călătoriei lor, la Ministerul Afacerilor Externe (Aleea Alexandru nr. 31, Sector 1, Bucureşti – tel. +40 21 319.21.08 sau +40 21 319.21.25), putând fi consultat şi website-ul acestui minister la adresa: http://www.mae.ro/travel-conditions. De asemenea, informaţii relevante pot fi obţinute şi de la Poliţia de Frontieră Română (Bucureşti, Bulevardul Geniului nr. 42C, Sector 6, - telefon:  021.316.25.98 / 021.318.25.98), inclusiv accesând website-ul acestei instituţii:  https://www.politiadefrontiera.ro.

 

Christian Tour depune eforturi pentru a furniza turiştilor informaţii actualizate, în funcţie de specificul călătoriei turistice, însă nu îşi asumă nicio răspundere faţă de turiştii caredin cauza neîndeplinirii condiţiilor de călătorie sau nedeţinerii documentelor necesare, nu pot părăsi teritoriul României sau nu pot efectua călătoria turistică.

 

Pentru a putea ieși din țară, copiii sub 18 ani trebuie sa îndeplinească urmatoarele condiții: să călătorească cu cel puțin un adult însoțitor, să aibă asupra lor acordul ambilor părinți (sau al părintelui care nu-i însoțește) legalizat la notariat. Adultul care îi însoțește, încazul în care nu esteunul dintre părinti, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să îl prezinte la frontieră.

 

Nu sunt  obligatorii asigurareamedicală de călătorie și asigurarea stornoînsa agenția vă recomandă să le aveți.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

footer1