Home Balneo Litoral

   Complex Steaua de Mare 3* 

            Complex Steaua de Mare cameraComplex Steaua de MareComplex Steaua de Mare piscina

 

 Pentru oferte sunati la tel:0723 533 152 sau e -mail  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 

Complex hotelier Steaua De Mare dispune de plaja privata.
Fiecare camera dubla va beneficia de doua sezlonguri iar pentru apartament se vor aloca 3 sezlonguri la plaja sau piscina. Fiecare pat suplimentar din camera dubla beneficiaza de sezlong la piscina sau plaja. 

Situata la 10 km sud de Constanta, intre mare si lacul Techirghiol, statiunea Eforie Nord imbina turismul recreativ cu cel balnear, fiind renumita in toata Europa pentru tratamentele cu factorii naturali existenti. Complexul STEAUA DE MARE cu hotelurile Delfinul 3* si Meduza 3* are un element favorizant, ce consta in disponibilitatea instalatiilor de incalzire centrala a cladirilor, ceea ce face posibila extinderea activitatii turistice si balneare pe toata durata anului.
NOU  -  Complexul Steaua de Mare beneficiaza de plaja privata. Pentru turistii care achizitioneaza sejur all inclusive, se vor aloca cate 2 sezlonguri/ camera dubla, sezlonguri ce se vor regasi pe plaja privata sau la piscina  exterioara cu apa de mare din cadrul complexului.

 

 

             disneyland                Israel 2020                      Egiptul Antic

footer1