Home Balneo Litoral

                                      HOTELURI  SATURN  2022

 

 Hotel Cleopatra NOU   HOTEL BALADA   HOTEL CERNA

 HOTEL CLEOPATRA                         HOTEL BALADA                   HOTEL CERNA                          

HOTEL SIRENA    Harta Saturn  Hotel SIRET

HOTEL SIRENA                              HARTA SATURN                   HOTEL SIRET  

Hotel PRAHOVA     Hotel MURES      Hotel AIDA

HOTEL PRAHOVA  2020                 HOTEL MURES   2022                           HOTEL AIDA 

    Hotel TOSCA   HOTEL CUPIDON          Hotel Saturn saturn

      HOTEL TOSCA                            HOTEL CUPIDON                     HOTEL SATURN 2020

Hotel Adria Saturn   Hotel SEMIRAMIS Saturn    Hotel Hora

 HOTEL ADRIA 3*                 HOTEL SEMIRAMIS             HOTEL HORA 

Hotel Narcis Saturn extern

 HOTEL NARCIS 2*

Saturn este statiunea aflata in imediata vecinatate a orasului Mangalia   Pentru cei pasionati de excursii, traseele turistice vor include mai intai vechiul Callatis dar si regiunile mai apropiate ale podisului dobrogean unde fenomenele carstice sunt la ele acasa.  Statiunea se bucura de un climat bland cu precipitatii izolate tot timpul anului ( media anuala a temperaturilor este intre 11.5 si 25 grade C in perioada verii, in timp ce iarna rareori temperatura scade sub 0 grade.

Hotelurile cu o capacitate de peste 13.000 de locuri de cazare ofera turistilor ce le asalteaza in sezonul estival o panorama superba asupra marii. Restaurante, baruri, terenuri de sport, teatru sunt doar o parte din oferta de agrement a statiunii.

Plaja - In statiune exista plaje mici, cu nisip fin, amenajate pentru helioterapie si talazoterapie pe malul unor mici golfuri artificiale marine. Totodata, intre statiunile Saturn si Venus exista o plaja naturala, cu nisip fin, extinsa pe circa 1,2 km lungime si 200 m latime, unde apar si izvoare minerale sulfuroase hipotermale, captate sub forma de dusuri.

 

Indicatii terapeutice: afectiuni reumatismale degenerative ( spondiloza cervicala, lombara si dorsala); afectiuni ortopedice posttraumatice(fracturi, luxatii), anemii; manifestari articulare ale bolilor de nutritie ( rahitism); boli ale aparatului respirator (emfizem pulmonar, bronsite cronice, alergii respiratorii ); boli dermatologice (psoriazis, eczeme cronice, neurodermite); boli metabolice (obezitate, diabet, guta); boli ginecologice (anexite, metroanexite, sterilitate).

 

Tipuri de proceduri: hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, termoterapie (bai sulfuroase, bai de namol, bai de plante, bai galvanice, gimnastica medicala, dus subacval, impachetari cu namol sau cu parafina, masaje uscate sau cu namol, cura geriatrica.

 

 

 

Israel 2020                                   Egiptul Antic

footer1